Over Lars Beekman

'Door tijd en aandacht zoek ik naar de essentie.'

“Lars, kan jij even snel een foto maken?” hoor ik weleens. Tuurlijk kan dat, klik klak en klaar. Iedereen kan dat. Maar dat levert nooit een interessante foto op.

Om die bijzondere foto wèl te maken, zijn drie ingrediënten nodig: tijd, aandacht en ontspanning.

Daarom vind ik het belangrijk even de tijd te nemen, even kennis te maken. En met aandacht en humor de juiste emotie te vinden die past bij wat jij wilt uitdragen.

En weet je, een foto maak je niet elke dag en is voor iedereen spannend. Maar wat mensen vaak zeggen als ze hier weggaan is: “ik vond het eigenlijk best een leuke ervaring!” Kijk, daar doe ik het voor!

Oh ja, één ding om nog te weten over mij: ik ben van huis uit modefotograaf dus ik let goed op hoe kleding valt en hoe jouw haar zich gedraagt. Dus als ik af en toe zeg “kan je je haar even zus of zo doen”, dan is dat omdat er net iets niet helemaal perfect is. Die drang naar perfectie zit er nog steeds zin. 

Tevreden klanten

Reviews

5/5
“Het begon heel prettig bij binnenkomst. Lars ontvangt je hartelijk en stelt je op je gemak. Het is voor veel mensen toch onwennig om voor een professionele camera te staan. Lars vertelt heel goed hoe alles in zijn werk gaat zodat je goed weet wat je kan verwachten. Hij geeft je na afloop alle tijd om de foto’s door te lopen en daarin kon ik zelf aangeven welke mijn favorieten zijn. Zo kwamen we samen tot de uiteindelijke profiel foto’s.”
Leonie van Henten
Kinderslaapcoach bij The Dreamcompany
5/5
Aanrader! Ik heb bij Lars een portretfoto laten maken. Lars neemt eerst de tijd om je te leren kennen, voordat hij overgaat tot het schieten van foto’s. Hij heeft oog voor detail en is prettig in omgang. Hij heeft me goed geholpen om uiteindelijk tot de beste selectie van foto’s te komen. Kortom: je krijgt waar voor je geld!
Maurits Ros
5/5
“Als je een goede foto wil voor bijvoorbeeld LinkedIn of ander media waar je je wil presenteren dan denk ik dat dit de goede manier is om het professioneel te doen. Het is de tijd ook meer dan waard!”
Laurens Osse
eigenaar Lekkerbootjevaren.nl
5/5
“Ik vond het heel fijn dat de shoot heel ongedwongen ging. Hij probeert je meteen op je gemak te stellen. Lars heeft gekeken welke kleding het beste paste bij mijn huidskleur en ogen en daarna de achtergrondkleur bepaald. Kortom: professioneel, gemoedelijk en een relaxte sfeer!”
Laura Kobus
Dierenarts
Ik werkte onder ander met deze

klanten

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? App, mail of bel me.

Een profielfotosessie duurt tussen de 30 en 60 minuten. Neem ruim de tijd rondom je sessie, want gehaastheid zie je terug op een foto. Met rust komen we tot de beste portretfoto.

Kies vooral kleding waar je je prettig in voelt maar houd rekening met je (toekomstige) functieprofiel en het doel van de foto. Wil je casual overkomen, zakelijk of beide? Neem verschillende kledingsets mee, dan kijken we samen wat het beste werkt.

Voorafgaand aan de fotoshoot stuur ik je per mail uitgebreid advies voor kledingkeuze en haar.

Ik bewerk het door jou gekozen beeld. Ik verzacht kleine imperfecties en verminder eventueel rimpels en donkere kringen. Ik ga altijd voor een natuurlijke uitstraling en bewerk alles met de hand zodat ik de volledige controle heb.

Heb je zelf wensen voor de nabewerking? Laat het me tijdens de sessie weten.

Iedereen kan met de juiste coaching goed op een foto staan. Ik geef  advies over je houding, je blik, je uitstraling en je oogopslag. Tijdens het fotograferen bekijken we de foto’s en stuur ik bij zodat we tot het een sterk en charismatisch portret komen.

Ja, pal naast de studio bevindt zich parkeergarage De Grifthoek waar je betaalbaar kunt parkeren. Hier is altijd plek.

In overleg is dit zeker mogelijk.

De profielfotoshoot kost  €119,- inclusief BTW. De bewerking van de eerste foto is inbegrepen in deze prijs.  Meer foto’s? Elke volgende foto is €39,- inclusief BTW en inclusief professionele high-end nabewerking.

Iedereen kan met de juiste coaching en aandacht sterk en krachtig overkomen. Tijdens het fotograferen kijken we regelmatig of we op de goede weg zitten en coach ik je naar een krachtig portret. Laat vooral jezelf zien en je zult merken dat het heel leuk is om tot een bijzonder portret te komen!

Nadat we samen de foto’s hebben uitgezocht ga ik zo snel mogelijk aan de slag. Je ontvangt de foto’s altijd binnen 3 werkdagen. Mocht je de foto’s heel snel nodig hebben dan kan ik met spoed leveren. De aangeleverde foto’s zijn direct klaar voor gebruik en je ontvangt ze in verschillende formaten. Via e-mail krijg je een link om de foto’s te downloaden.

Voorop staat natuurlijk dat je kleding mee neemt waarin je je prettig en op je gemak voelt.

Kleding die niet te los zit en goed aansluit komt krachtig over.

Daarnaast is het goed om te kijken hoe je over wil komen.

Wil je zakelijk overkomen of juist meer casual? Wat is het doel van de foto?

Na je boeking stuur ik je een e-mail met aanvullende informatie over kledingkeuze, haar en make-up.

Scroll naar boven